Kontrola predpakiranih izdelkov

Če vaše izdelke pakirate v embalažo in je nazivna količina vsebine od 5 g (mL) do 10 kg (L), morate izpolnjevati zahteve pravilnika o predpakiranih izdelkih. Da bi bilo to čim lažje, smo za vas razvili sistem za zanesljivo kontrolo predpakiranih izdelkov. 

Pri razvoju smo na prvo mesto postavili uporabniško izkušnjo in vam ob upoštevanju vseh kriterijev pravilnika zagotovili, da boste vedno na varni strani.

Med zadovoljnimi uporabniki so nadzorniki večjih pakirnih linij v živilski, kemijski in kozmetični industriji kot tudi številni kraft pivovarji. Vsi pa se strinjajo, da obisk inšpektorja ni več stresen, saj imajo zahtevane podatke vedno pri roki.

Kontrola predpakiranih izdelkov.pdf

Podrobnejši opis

Polnjenje, skladno s predpisi

Zakaj bi bili na varni strani tako, da bi vedno napolnili preveč? Prekomerno polnjenje lahko pri velikih serijah prinese precejšnje izgube. Sistem za kontrolo predpakiranih izdelkov izpolnjuje zahteve pravilnika glede negativnih odstopkov vsebin predpakiranih izdelkov in bo namesto vas poskrbel, da ne boste polnili preveč ali premalo, ampak ravno prav.


Enostaven pregled meritev

Sistem samodejno izračuna dopustne pogreške in odloči ali je šarža sprejemljiva ali ne. Podatki so prikazani grafično in tabelarično, možen je izvoz ter enostaven pregled meritev in statistike tehtanj. 

Integracija

Sistem za kontrolo predpakiranih izdelkov je povezljiv je s SAP in drugimi ERP sistemi in lahko vključuje poljubno število merilnih mest. Z nivojskimi uporabniškimi pravicami boste lahko določili pooblastila različnim uporabnikom glede na zahteve vašega delovnega procesa. 

Merilno mesto

tehtnica
tablica
čitalec črtnih kod
lokalna baza

Glavna postaja

server z glavno bazo
računalnik z glavnim programom
vsa merilna mesta


Pošlji povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!


Alba d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.