Gravimetrisjki dozirnik za tekočine

Ali iščete zanesljivo in natančno rešitev za odmerjanje za vaš laboratorij ali lekarno? Optimizirajte proces ročnega polnjenja s sistemom, ki zagotavlja neprimerljivo natančnost.
Gravimetrisjki dozirnik za tekočine

Z gravimetrijskim dozirnim sistemom Alba boste dosegli neprimerljivo natančnost doziranja tekočin, ne glede na njihovo gostoto. Predstavljamo vam 5 ključnih lastnosti, ki vas bodo prepričale, zakaj je gravimetrijski dozator za tekočine prava izbira za vaš laboratorij.


1. Natančnost polnjenja

Albin gravimetrijski dozator za tekočine odlikuje visoka natančnost po celotnem območju doziranja. Tekočine boste brez težave napolnili na 1-2% natančno. Večina dozatorjev za tekočine deluje na principu volumna, ki predpostavlja, da je gostota dozirane snovi konstantna. Če se gostota snovi spremeni zaradi dejavnikov, kot so temperaturna nihanja ali nečistoče, lahko pride do netočnega odmerjanja. Pri gravimetrijskem polnjenju pa gostota nima vpliva, saj naprava ves čas meri maso materiala v steklenici.

2. Prilagodljiv obseg polnjenja

Vsestranskost je ključnega pomena in Albin gravimetrijski dozirni sistem to zagotavlja. Razpon polnjenja je od 50 do 500 g, odvisno od velikosti in teže embalaže. Primeren je za široko paleto tekočin od sirupov do etanola.

3. Uporabniku prijazen dizajn 

Intuitivni vmesnik olajša nastavljanje in upravljanje, kar vam prihrani čas in skrajša postopek učenja. Kompaktna namizna velikost zagotavlja brezhibno integracijo v vaš laboratorij ali delovni prostor lekarne.

4. Večja produktivnost

Visoka natančnost doziranja (1-2%) pomeni manj odpadnega materiala in manj predelav oz. popravkov. Več časa boste lahko namenili tistemu, kar pri vašem delu res šteje.


5. Kakovost, ki ji lahko zaupate

Gravimetrijski dozirni sistem je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.


Ne delajte več kompromisov glede natančnosti in učinkovitosti. Optimizirajte svoj proces polnjenja z gravimetričnim dozirnim sistemom še danes.

Želite izvedeti več in odkriti, kako lahko ta vrhunska rešitev spremeni vaše delo?


Stopite v stik z nami
Nazaj na seznam