NOVO – PRIDOBITEV CERTIFIKATA AQAP 2110:2016

Podjetje Alba se je v mesecu aprilu uspešno certificiralo za standard AQAP 2110:2016 na področju vladnega zagotavljanja kakovosti za razvoj in proizvodnjo dozirnih sistemov.
NOVO – PRIDOBITEV CERTIFIKATA AQAP 2110:2016

Standard AQAP 2110 predstavlja zahteve NATO za zagotavljanje ustreznega sistema kakovosti proizvodov, namenjenih za uporabo v obrambni panogi. Vladno zagotavljanje kakovosti je proces, s pomočjo katerega države članice NATA nudijo storitve zagotavljanja kakovosti za obrambne proizvode, s čimer želijo potrditi zaupanje v izpolnjevanje pogodbenih zahtev za področje kakovosti.

S pridobitvijo certifikata AQAP 2110, ki je bil izdan s strani Bureau Veritas, v imenu Ministrstva za obrambo Republike Slovenije tako zagotavljamo sistem kakovosti, skladen z zavezniškimi publikacijami o zagotavljanju kakovosti v skupnosti NATO. 

Naša proizvodnja in razvoj dozirnih sistemov je tako prilagojena standardu in specifičnim zahtevam naročnika. Dozirni sistemi so primerni za doziranje sipkih in nesipkih praškov ter granulatov, primernih za uporabo v eksplozijsko ogroženih okoljih (IECEx certifikat). 


Želite izvedeti več o naših dozirnih sistemih? Poglejte si video predstavitve posameznih modelov dozirnikov na https://alba.si/izdelki/dozatorji.

Stopite v stik z  nami


Nazaj na seznam